Megapromet Budva - Megamarket Tel: +382 33 451-883. Fax: +382 33 451-818

Kadrovi

Obrazovani i stručni kadrovi odgovorni su za uspješnost u poslovanju, oraganizovanost, sredjenost, a posebno likvidnost i blagovremeno izvršavanje svih obaveza. Zahvaljujući njima Megapromet uživa reputaciju jedne od uspješnijih kompanija u Crnoj Gori.

Uspješnost poslovanja ove kompanije ogleda se i u tome, što je tokom čitavog perioda svog razvoja znatnu pažnju posvećivala osposobljavanju stručnih kadrova. Ne samo menadžmenta nego i osoblja koje je angažovano u maloprodajnim objektima. Zahvaljujući tome, kadrovsku strukturu zaposlenih čini: manji broj starijih i iskusnih kadrova i daleko najveći broj mladih, obrazovanih i stručnih kadrova.
 

MENADŽMENT KOMPANIJE ČINE:
 

Miodrag – Mišo Mitrović

Miodrag – Mišo Mitrović

Dipl.ekonomista, osnivač

Miodrag Mišo Mitrović je iskusni privrednik sa iskustvom većim od 40 godina u maloprodaji i uslužnim djelatnostima. U svojoj dosadašnjoj karijeri veći dio nje je proveo na menadžerskim pozicijama, gdje je stekao ogromno iskustvo koje danas nesebično prenosi na svoje saradnike u kompaniji Megapromet. Dobitnik je nekoliko nagrada za menadžersku djelatnost ali kako on voli da kaže, njegova najveća nagrada je ipak njegova porodica na prvom mjestu a i kompanija Megapromet doo.

BALŠA MITROVIĆ

BALŠA MITROVIĆ

Izvršni direktor

Balša Mitrović je svoj razvojni put počeo još u periodu srednje škole kada je uz svog oca Miodraga Miša Mitrovića počeo da uči o tajnama trgovine i uslužnih djelatnosti. Nakon završenih studija, razvijao je svoje vještine na mjestu poslovođe maloprodajnih objekata do 2013. godine kada postaje komercijalni direktor. Svoj razvojni put i trud uložen da sada je krunisao pozicijom Izvršnog direktora u februaru 2017. godine.

TIHOMIR KANDIĆ

TIHOMIR KANDIĆ

Pomoćnik direktora

Iskusni privrednik i rukovodilac, zadužen za kadrovske resurse i druge opšte poslove, koga naročito karakteriše velika komunikativnost.

RADOJE ŽIVKOVIĆ

RADOJE ŽIVKOVIĆ

Finansijski direktor

Diplomirani ekonomista, iako takodje spada u mlade kadrove, veoma uspješno vodi ovaj značajan sektor poslovanja, zašto posjeduje i dobro iskustvo, jer je i prije dolaska u ovu kompaniju obavljao najodgovornije poslove iz oblasti finansija, u većim, takodje trgovačkim firmama. Vrlo je ambciozan, pa se i pored odgovorne funkcije nalazi pred završetkom post - diplomskog studija.

LJILJANA MITROVIĆ

LJILJANA MITROVIĆ

Šef računovodstva

Diplomirani ekonomista, zadužena za finasijsku operativu, spada medju najmladje članove menadžment tima. I ona je svoje znanje sticala već za vrijeme školovanja, koristeći školske raspuste, kao kćerka osnivača, tako da je bila u mogićnosti da uskoro po završetku studija, preuzme odgovornu dužnost vodjenja finansijke oprerative. I ona posvećuje pažnju svom usvršavanju, pa je odmah po diplomiranju na ekonomskom fakultetu upisala post - diplomski studio.