Novo poriznanje za MEGAPROMET

Novo poriznanje za MEGAPROMET

NAGRADE КАО POTVRDA PROFESIONALNOG RADA 
MEGAPROMET NIŽE PRIZNANJA 

Na prestižnom međunarodnom Sajmu turizma u Novom Sadu, koji se ove godine održao 49.put od 29.09. do 01.10. Kompanija "Megapromet " d.o.o. iz Budve nagrađena je sa 4 zlatne medaije za 4 maloprodajna objekta i velikim peharom Novosadskog sajma za vrhunski kvalitet usluga. 
"Kompanija Megapromet d.o.o. Budva je porodična firma koja je za skoro 15 godina postojanja, stabilnim rastom dostigla poziciju lidera u obІasti maloprodaje, na lokalnom trzistu. О našem poslovanju najbolje govori konstantni porast prihoda i dobiti, kao i sve veći broj objekata koje smo otvarali na pažljivo biranim lokacijama - rekao је prilikom primanja nagrada direktor kompanije Balša Mitrović. 
Mitrovic је kao najvecu vrijednost porodicnog preduzeca koje је proteklih godina uspjesno razvijao njegov otac Miodrag Mišo Mitrović, naglasio ljubaznost svih zaposlenih, posvećenost kupcima, konkurentne cijene, ali i često organizovanje akcijskih prodaja. Zahvalio je Novosadskom sajmu koji je i ove godine prepoznao njihov kvalitet, koji ce " Megapromet " dodatno obavezati na očuvanje povjerenja potrošača. Budvanska kompanija je na usluzi gradjanima i brojnim turistima u okviru 7 maloprodajnih objekata i jednog velikog distributivnog centra, a zapošljava 300 radnika, koji su, prema riječima njihovog direktora pravi primjer trgovacke usluge.