ZLATNA PLAKETA NOVOSADSKOG SAJMA

ZLATNA PLAKETA NOVOSADSKOG SAJMA

ZLATNA PLAKETA NOVOSADSKOG SAJMA ZA BUDVANSKI „MEGAPROMET“
 

U okviru 48. Sajma turizma u Novom Sadu tradicionalno su dodijeljene nagrade najboljima u ovoj privrednoj grani, iz više oblasti.

Među 137 nagrađenih, od kojih je 22 iz Crne Gore, a 7 iz Budve, nalazi se i poznata kompanija „Megapromet“ doo.

Budvanska trgovinska firma, iza koje stoji 15 godina uspješnog poslovanja, do sada je već osam puta nagrađena na Novosadskom sajmu. Ovogodišnja Najveća zlatna plaketa za kvalitet usluga još jedna je potvrda kontinuiranog visokog standarda u svim segmentima.

 „Prizanje koje smo dobili na Novosadskom sajmu turizma potvrda je našeg uloženog napora na formiranju kvalitetne ponude, kao i plažljivog posmatranja i zadovoljavanja potreba naših potrošača. Ova nagrada, kao i sve prethodne, ujedno nas obavezuje da radimo još više i bolje kako bi naš asortiman proizvoda bio raznovrsniji, a usluge kvalitetnije“ – istakao je Balša Mitrović, komercijalni direktor „Megrapromet“ doo.

Mitrović je zahvalio Sajmu turizma u Novom Sadu na dodijeljenoj nagradi, potrošačima na povjerenju koje im godinama ukazuju, ali i menadžmentu i kolektivu firme „Megapromet“ na nesebičnom zalaganju, koje je velikim dijelom utkano u Zlatnu plaketu. 

Kompanija „Megapromet“ zapošljava 270 radnika i posluje u okviru sedam prostranih maloprodajnih objekata na području Budve i velikog distributivnog centra u Lastvi Grbaljskoj.